Nieuws

A50 bij knooppunt Grijsoord dicht na ongeval met bestelauto

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Het incident gebeurde even voor 11:00 uur. Bij het ongeval zijn twee voertuigen betrokken, waaronder een bestelauto. Eén voertuig is op zijn kant beland. Vanaf knooppunt Grijsoord kan het verkeer richting Nijmegen/Den Bosch omrijden via de A12, A325 en de A15. Dan komen zij uit bij knooppunt Valburg, waar ze vervolgens de route kunnen vervolgen.

Er zijn meerdere hulpdiensten aanwezig, waaronder de ambulance en de brandweer.

Tekst gaat verder onder de foto

Omleiding


Update 11:23 uur

Er komt geen politieonderzoek. Dit betekent dat de berger aan de slag kan. Er worden twee voertuigen geborgen. Daarna verwachten we een rijstrook vrij te geven.

Tekst gaat verder onder de foto's

A50 ongeval

a50 ongeval renkum


Update 12:02 uur

De gekantelde bestelauto staat weer overeind. Hierdoor is er weer een rijstrook vrij, zodat het ingesloten verkeer langs het incident kan. We verwachten deze rijstrook zometeen ook voor het overige verkeer vrij te geven.

Tekst gaat verder onder de foto

auto op banden


Update 12:11 uur

De weg is weer open vanaf knooppunt Grijsoord. We hebben namelijk één rijstrook vrijgegeven. We verwachten de andere twee rijstroken rond 12:30 uur te openen. De omleiding is inmiddels ingetrokken, omdat de alternatieve route niet sneller is.

Update 12:19 uur

We zijn klaar met de afhandeling van het incident. Alle rijstroken richting Oss zijn vrijgegeven. Dit is de laatste update.