Nieuws

Werkzaamheden op de A4 tussen de knooppunten Zoomland en Sabina

Gepubliceerd op:  - Laatste update:

Wat is er afgesloten en hoe leiden we het verkeer om?

De A4 tussen knooppunt Zoomland en knooppunt Sabina is dicht richting Rotterdam. Ook de verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland is dicht voor het verkeer komend vanuit Bergen op Zoom richting Rotterdam. Oprit Bergen op Zoom (28 en 27), op- en afrit Tholen (26), op- en afrit Steenbergen (25) en op- en afrit Dinteloord (24) zijn ook dicht.

De verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komend vanuit Roosendaal naar afrit Bergen op Zoom-Noord (57) blijft open.

Het verkeer richting Rotterdam wordt omgeleid via de A58, A17 en A16. Richting Zierikzee wordt het verkeer omgeleid via de A58, A17 en A59.

Tekst gaat verder onder het omleidingskaartje

241615 ZN A WGN A4 Zoomland-Sabina (A)_v5_twit

Wat gaan we doen tijdens de werkzaamheden?

Tijdens de afsluiting wordt er regulier onderhoud uitgevoerd, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Het doel van deze werkzaamheden is een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Lees hier meer over de werkzaamheden.

Andere werkzaamheden in de regio

Van vrijdag 26 juli 22:00 uur tot vrijdag 9 augustus 05:00 uur is ook de Heinenoordtunnel (A29) in beide richtingen afgesloten. Tijdens deze afsluiting worden er renovatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de tunnel. Hier lees je meer over de werkzaamheden aan de Heinenoordtunnel.